Hvorfor valgte vi navnet mobillos?

Mobillos.dk med 2 l'er og ikke mobilos.dk med "kun" et l ?

Nogle skriver mobilos i stedet for mobillos - med to l'er. Går vi lidt tilbage i historien og finder de kendte og sjove reklamer fra Sonofon med "Polle fra Snave".

I reklamerne er det mobillos og ikke mobilos der bliver brugt - produktet på daværende tidspunkt Sonofon der markedsførte deres produkt "debillos" altså også med 2 l'er.

Reklamerne med "Polle fra Snave" har inspireret os til navnet mobillos.dk

Har du lyst til at gense nogle af de sjove reklamer?

Den aller første "Polle fra Snave" reklame

"Polle fra Snave" reklame Debillos/Sonofon:


Her finder du information om Polle fra Snave

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi.

Polle fra Snave er en fiktiv figur, der optrådte som hovedperson i de succesfulde Sonofon-reklamefilm i starten af 2001 og i folkekomedien Polle Fiction fra 2002. Begge lavet af Wibroe, Duckert & Partners. Polle bliver spillet af skuespilleren Jens Andersen.

Polle er en enfoldig ungkarl på 30 år, der bor hos sin mor og far i landsbyen Snave på Fyn. Han har langt, blondt bundesligahår og et smilende ansigt. Hans daglige transportmiddel er en slidt Puch Maxi, monteret med den obligatoriske grønne mælkekasse bagpå. Han bliver konstant drillet af sine "bedste" venner Heino og Jøgge. Bl.a. har Polle fået en del Sherifstjerner, og det gav anledning til kritik, fordi det kunne tolkes, som at det var ok at mobbe. Af og til er gutterne også i selskab med særlingen Knasti, og trekløveret gav sammen Polle en stor lagkage (ølkasse) til hans fødselsdag samt en mobiltelefon. Polle kæmper en brav kamp for at finde ud af, hvordan den virker, og bliver med tiden bedre til at anvende den. Ellers sidder de fire dagligt hver aften på Giraffen (Snave's lokale værtshus) og drikker Snave-pilsnere.

Gå til Wikipedia beskrivelsen her

Kontakt os

 • Danmark
  Mobillos.dk
  Solrød Strandvej 123
  GPS, skriv: duevej 1, 2680
  2680 Solrød Strand
  Tlf. +45 40201556
  Telefontid: mandag-fredag kl. 9:00-15:00
  E-mail: info@mobillos.dk