Kampagner QR / landingpages

Kampagne for Peugeot

Etablering af landingpage og QR kode hvor man skal kunne deltage i konkurrence. Efter deltagelse mulighed for at booke en prøvetur hos en forhandler jf. integreret dataliste.

Udover landingpagemodulet som kører via QR kode på mobile enheder er der etableret en web-løsning med samme indhold "indpakket" i en mobiltelefon. Derved kan Peugeot linke direkte til en webadresse så brugere fra PC også kan deltage.


Retur til QR kampagner

Med indførelsen af GDPR - er den dataansvarlige og databehandleren forpligtet til at opfylde kravene i Persondataforordningen. Mobillos behandler personoplysninger for den dataansvarlige og vi har lavet et tillæg til vores betingelser specielt vedr. GDPR som du kan læse her.

Vi "krypterer" altid dine medlemmers adgangskoder i vores medlemssystem. Det enkelte medlem kan selv skifte sin adgangskode og den nye adgangskode skal overholde nogle grundlæggende regler ifht kompleksitet herunder bl.a. en kombination af tal og store/små bogstaver.
Adgangskoden kan ikke genskabes og hverken vi eller andre kan tilgå adgangskoden. Nøglen der anvendes er i øvrigt individuel for din klub såvel som for det enkelte medlem.