Kampagner QR / landingpages

Kampagne for MyHome

MyHome har fået etableret en QR-kode med tilhørende landingpage. QR-koden er indsat bagest på deres papiromslag som omdeles samen med aviser og reklamer.
Når man rammer landingpagen kan man deltage i en konkurrence ved at taste navn, mobil og e-mail. Dernæst kommer en takke-side med 5 gode tilbud.
Brugeren modtager desuden en e-mail kvittering på man deltager i konkurrencen. I mailen er der ligeledes indsat direkte link til 5 tilbud
Kampagnen skal øge MyHomes database af potentielle kunder samtidig med at man evt. får øget salget via tilbudssiden.


Retur til QR kampagner

Med indførelsen af GDPR - er den dataansvarlige og databehandleren forpligtet til at opfylde kravene i Persondataforordningen. Mobillos behandler personoplysninger for den dataansvarlige og vi har lavet et tillæg til vores betingelser specielt vedr. GDPR som du kan læse her.

Vi "krypterer" altid dine medlemmers adgangskoder i vores medlemssystem. Det enkelte medlem kan selv skifte sin adgangskode og den nye adgangskode skal overholde nogle grundlæggende regler ifht kompleksitet herunder bl.a. en kombination af tal og store/små bogstaver.
Adgangskoden kan ikke genskabes og hverken vi eller andre kan tilgå adgangskoden. Nøglen der anvendes er i øvrigt individuel for din klub såvel som for det enkelte medlem.